Projects: explore our work
clubhouse with a view ISoftStone House
  • Turnkey Project
  • 2017
  • Beijing
  • 900 sqm
less is more

On the top floor of the Shang building, working for tech company ISoftStone, WTL has created a multi-functional space to meet the companies varying needs. ISoftStone’s headquarters are located south of Beijing, beyond the city center. The company was in need of a space in the city to which they could use as commuted working areas, meeting / conference spaces, social gatherings and more. ISoftStone liked the concept of a satellite ‘clubhouse’ to better serve their employees. The ISoftStone House advocates a natural, simple and quality lifestyle. These values were influential in the design concept for the entire floor. Using a simple warm palette of wood, carpet, and soft lighting the entire clubhouse gives the feeling of a welcoming and familiar space. 

less is more

“Less is more. Less is rich. Less is powerful. Less is magnificent.

But I have to do a lot more, more than you can imagine, to make my project look less.”

Lilian Tian
Design Director