Projects: explore our work
Light and bright WTL Design Office
  • Concept | Design Development | Construction
  • 2012
  • Beijing
  • 529 sqm
A commercial residence

This WTL Design office was home to our company for four years. It was designed as a space to encourage a sense of community and comfort to a company of designers. The space celebrates materiality and texture. From the patch work tiles in the hallway / library space to the pattern worked carpet of the working space this office has fun with every detail. Employees spend a vast amount of their time in this space so their comfort was first priority. One way this was achieved was by placing any necessary working zones nearest to the windows for maximum natural lighting, and using the core of the rooms as impromptu break out spaces that encourage collaboration. With the addition of layered textures such as hanging plants, or artwork suspended from the tall loft ceilings, this small office always feel large, bright and welcoming.

We miss this wonderful space, but are also in love with our new SHANG office. 

FEELING

"Three things were crucial for designing this space: green, life and maximising space in a smart way"